TAXIM UMUT HOTEL (butik)

Taxim Umut Hotel, híres Taksim térre 150m, Istiklal útra 30m. távolságban található. Taksim Metro megállótól város minden részére könnyen lehet eljutni, például a történelmi félsziget, Sultan Ahmet tér, Hagia Sophia, Kék Mecset, Topkapi palota. A város egyik jelképe Galta Torony pedig csak 1.5km.-re van, az Istiklal út másik végén.

RÉSZLETEK

Yüksel Hotel 3*+(Superior)

Yüksel Hotel modern és új szobákkal rendelkező 3*-os szálloda. Minden szobában ingyenes internet (Wi-Fi) és TV található. 

Gyalog távolságonra van a Nagy-Bazár(100m.), Kék Mecset(500m), Hagia Sophia, Ciszterna és Topkapi Palota. Taksim térre 5 km, Nemyetközi Atatürk repülőtérre és CNR Expo központra pedág csak 13 km távolságon van. Yüksel Hoteltől 30m.-re, vállamossal pedig város legnépszerübb részeire könnyen lehet eljutni.

RÉSZLETEK

Hotel Perula (Butik)

A Hotel Perula 2011. óta várja vendégeit. Külső és belső építészeti elemeiben a tradícionális és a modern stílus ötvöződik. A szálloda, İstanbul központi fekvésének köszönhetően; a Szultanahmet Tér, a Nagybazár, a Szultanahmet Dzámi, Hagia Sophia és a Szisztérna néhány percnyi sétával megközelíthető.

A 30 szobás kényelmes és a vendégeknek igényesen kialakított Hotel Perulának, minden szobája a szállodára jellemző stílusjegyeket viseli. Választékos reggelijével és gyönyörő Török fürdőjével is szolgálja a vendégek kényelmét.

RÉSZLETEK